Rss Feed
Tweeter button
Facebook button

X faktor 2012 8. élő adás kiesője: Stone

Az X faktor 8. élő adásában Kovács László Stone és Szabó Dávid mérhette össze a tudását az “arénában”. Igazából Stone szinte már kötelező párbajhős, viszont az ellenfél az mindig más, hiszen eddig nagyon jól vette az akadályokat. Szabó Dávidnak se ismeretlen a párbajozás, viszont az értékelések alapján Stone ideje lejárt és Dávidnak nagyobb lehetősége van a továbbjutásra, hiszen fiatalabb, energikusabb és a hangja is szebben szól a nagyobb közönség számára.

Keresztes Ildikó hiába vett bérletet Szabó Dávid bulijára, sajnos nem szavazhatott a mentoráltja ellen, így ő Dávidot küldené haza.

Geszti úgy véli, hogy Stone a saját kereteit túlnőtte és már többet nem várhatnak tőle. Dávid produkcióját nagyon szépnek értékelte és úgy véli, hogy rengeteg tartalék van még Dávidban és kíváncsi ezekre, ezért Stone-t küldené haza.

Nagy Feró nem húzta sokáig, így értékelés helyett hazaküldené Stone-t.

Malek Miklós csak dicsérni tudta a párbajt. Dávid dalát remeknek találta. Stone tudott számára felüdülést nyújtani, viszont úgy érzi Malek, hogy fejlődést már nem várhatnak Stonetól, így Malek Miklós Stone-t küldte haza.

Hasonló cikkek

twitter Add a Startlaphoz

Likeold az oldalt a friss X faktoros hírekért

Előző cikk:
X faktor 2012 8. élő adás: Szabó Dávid 2. produkció

Malek Miklós szerint nagyon jó volt a produkció. Nagy Feró szerint a popzene legnehezebb dalát énekelte. Geszti pedig azért egy...

Close