Rss Feed
Tweeter button
Facebook button

X faktor 2012 botrány: Csobot Adél továbbjutása

Csobot Adél az x faktor 2012 3. válogatóján tünt fel, legalábbis csak az összefoglalójában láthattuk. Már első pillantásra lehengerlő volt, de a produkciója pedig egyszerűen imádni valóvá tette. Jöttek a rajongói klubok, rajongók, jóslatok, hogy bizony neki kell megnyerni a műsort, hiszen van érzéke a dolgokhoz. Aztán jött a fekete leves, még pedig az X faktor 2012 tábornál, ahol a szombati produkciójában sem remekelt, aztán elérkezett a vasárnapi összefoglaló.
Hát kérem szépen itt voltak komoly problémák, amiből arra következtetett mindenki, hogy ő nem jut tovább a Mentorok házába. Nézzük is meg melyik videóval kezdett, majd a tábor produkcióját láthatjátok, ahol rengeteg bakit követett el… nem jókor kezdte a dalt és nem is találta meg a megfelelő hangszínt.

De azért nézzük a tábor szombati összefoglalójában látott videót is.

Miért is jutott tovább? A pletykák szerint Csobot Adélt meghívták az X faktorba a műsor készítői, így eléggé ciki lenne, ha még idő előtt kiesne. Sőt mivel kezd kialakulni egy szerelmi szál Adél és az egyik tehetség között ezért érdemes benntartani őt, hogy siker koronázhassa a műsort, mondván, hogy kell egy szerelmi szál a műsorba.

Hasonló cikkek

twitter Add a Startlaphoz

Hozzászólások lezárva.

Likeold az oldalt a friss X faktoros hírekért

Előző cikk:
xfaktor 2012 lanyok
X faktor 2012 mentorok házába jutó tehetségek

A megszokott 24 tehetség helyett 25 szerencsésnek adatott meg, hogy a mentorok házába juthasson. Csobot Adélnél voltak komoly viták és...

Close